• Nederdraad / Dutchthread Before the singing the church out!
    278 replies, posted
Valt er in Almere ook te studeren dan?
Windesheim Almere, een van de betere HBO ICT studies in Nederland.
waarom is dit forum zon tering rotzooi
Omdat gerrit dom doet
https://www.youtube.com/watch?v=pDSU6q6eD34 Zit altijd een pauze tussen concept en de echte uitwerking er van.
poep
@TheJjokerR als je een baard hebt heb ik je helaas vandaag gespot.
ik zat niet op te letten, wat heb ik gemist?
Oh noes, ja dat zou best kunnen aangezien ik al de hele tijd op en neer aan het rennen ben deze ochtend.
Hah mooi kut, je zou maar zo dicht bij een andere gezichts slag persoon zijn
Hip ruitjesblouseje hoor
Tsjah inspectie is er dus heb mijn donnays trainings broek, witte sokken, Adidas slippers en hempie maar thuis gelaten
Klopt, kom ik vandaan. Toen was het nog Information Engineering van de HvA, maar het was een prima opleiding. Redelijke sturing, veel autonomie en kon gelijk vanuit de opleiding aan de bak bij het bedrijf waar ik nu nog steeds zit. Enige nadeel was (destijds) 24/7 groepsprojecten genaamd "comakerships" (weet niet of het nog de zelfde naam draagt). Was voor mij prima, maar sommige mensen vinden het ruk.
We waren bijna dood. Moderators waren bezig veel draden in Algemene Discussie op treinen naar het oosten te zetten, maar de bevrijding kwam op tijd. HBO-ICT Windesheim Zwolle alumni dropout represent
Je kan bij gerrit lobbyen voor een eigen forum.
We hadden vroeger een eigen forum maar dat was ook niks.
Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.
Stiekem was dat de redenen waarom ik deze opleiding nam. Ik wil het liefst gelijk aan de bak en bij de comakerships zit je in principe jaar 2 3 en 4 alleen bij bedrijven met uitzondering op 1 (en 4 doe je alleen).
Ik denk dat ik facepunch moet opgeven want ik zie nu dat er een directe student van mij ook hier op dit forum zit. Of ik moet heel erg op gaan letten dat ik het goede voorbeeld geef, maar ik vertrouw mijzelf niet op het internet.
Je gaat die snotneuzen toch niet laten bepalen wat je op het internet doet?
Over leden die elkaar tegen komen gesproken. Iemand Inholland Haarlem?
boeie
Er is vanuit de EU een nieuwe regel die luidt dat als je niet actief bent, wij jouw account moeten verwijderen. 👍 Nu nog een account verwijderen pagina verplichten.
Zo te zien is er nog niets veranderd in dat aspect. Mooi, want dat was echt de kracht van die opleiding. Afstudeer opdracht bij bedrijf en daarna een baan komt echt heel vaak voor. Als je nog een plek zoekt bij een bedrijf voor een Comakership; stuur even een berichtje.
Waarvoor is dit ???
Elke site met persoonsgegevens die geen kontsex wil met General Data Protection Regulation. Toestemming dient te worden gegeven door middel van een duidelijke actieve handeling, bijvoorbeeld een schriftelijke verklaring, ook met elektronische middelen, of een mondelinge verklaring, waaruit blijkt dat de betrokkene vrijelijk, specifiek, geïnformeerd en ondubbelzinnig met de verwerking van zijn persoonsgegevens instemt. Hiertoe zou kunnen behoren het klikken op een vakje bij een bezoek aan een internetwebsite, het selecteren van technische instellingen voor diensten van de informatiemaatschappij of een andere verklaring of een andere handeling waaruit in dit verband duidelijk blijkt dat de betrokkene instemt met de voorgestelde verwerking van zijn persoonsgegevens. Stilzwijgen, het gebruik van reeds aangekruiste vakjes of inactiviteit mag derhalve niet als toestemming gelden. De toestemming moet gelden voor alle verwerkingsactiviteiten die hetzelfde doel of dezelfde doeleinden dienen. Indien de verwerking meerdere doeleinden heeft, moet toestemming voor elk daarvan worden verleend. Indien de betrokkene zijn toestemming moet geven na een verzoek via elektronische middelen, dient dat verzoek duidelijk en beknopt te zijn en niet onnodig storend voor het gebruik van de dienst in kwestie.
Zeggen ze ook iets over verwerking persoonsgegevens van derden?
source?
http://eur-lex.europa.eu/legal-content/NL/TXT/?uri=CELEX:32016R0679
ugh. ik word zo moe van alles de laatste tijd.
Sorry, you need to Log In to post a reply to this thread.