• WAC - WeltEnSTurm's Addon Compilation
    421 replies, posted
  • Avatar of WeltEnSTurm
  • [QUOTE=gunfreak;32989947]a sugestion. i realy love those weapon entities but i was thinking: i use them to make tanks most of the time so maybe you could make some ekstra turret models that looks like they come from a tank? like the m1a1/m1a2 abrams it would be so awsome to have the turret of that tank :) or maybe a t90? just a sugestion[/QUOTE] I made them minimalistic so you can do it yourself. It's GMod, after all. [editline]27th October 2011[/editline] [QUOTE=FaceFox22;32948435]I can't get the Black Hawk to work, it just crashes my gmod with no errors and I don't get to use it. but if I play online, it works a-ok I don't have a crash dump to show, but i'll get it in a couple of minutes please please please help me Ive been dying to be able o play with ALL these heli's, you did a really good job on them :) EDIT: I joined just to get this sorted out[/QUOTE] I'm sorry, I still don't know why spawning helicopters crashes for some people.
  • Good weapons and stuff... But sadly, when I click on M4A1 I just get a HL2 Pistol when I left click it says "cl.something something WAC swep blah blah" :sad: Stuff I don't really understand much... All I know is if I left click it gives me yellow text on side of screen. CAN YOU HELP ME??? IF ANYONE CAN REPLY OR HELP ME OUT THAT WOULD BE GREAT!!! By the way I own CSS, HL2, HL2: LC, HL2: DM, DOD:S, TF2, and.... Gmod.
  • Avatar of WeltEnSTurm
  • [QUOTE=FPSNations;33157475]Good weapons and stuff... But sadly, when I click on M4A1 I just get a HL2 Pistol when I left click it says "cl.something something WAC swep blah blah" :sad: Stuff I don't really understand much... All I know is if I left click it gives me yellow text on side of screen. CAN YOU HELP ME??? IF ANYONE CAN REPLY OR HELP ME OUT THAT WOULD BE GREAT!!! By the way I own CSS, HL2, HL2: LC, HL2: DM, DOD:S, TF2, and.... Gmod.[/QUOTE] It would help if you post the full error message. [editline]7th November 2011[/editline] [QUOTE=MGSmaster101;32740557]Also, you've released a couple more helicopters but they aren't in your SVN, 'sup with that?[/QUOTE] I didn't make any helicopters without putting them in the SVN. There are a few community made ones, maybe you mean them.
  • [QUOTE=WeltEnSTurm;33166171]It would help if you post the full error message. [editline]7th November 2011[/editline] I didn't make any helicopters without putting them in the SVN. There are a few community made ones, maybe you mean them.[/QUOTE] It said something about.... lua/weapons/WAC/ something along the lines of that. I don't understand... I copied and pasted everything into the correct folders.
  • [lua\weapons\w_wac_base\init.lua:20] attempt to call method 'CustomAttack' (a nil value) [lua\weapons\w_wac_base\init.lua:21] attempt to call method 'CanAct' (a nil value) [editline]10th November 2011[/editline] Those are the error messages I got...
  • Avatar of Mobile_Person
  • My WAC weapons keep bouncing around retardedly in my hands. I watched your videos and they looked fine. I just loaded up a new map, and now theres no bouncing at all. Or aiming. It also screwed up Customizable Weapons, so Ill see if I remove that and if it gets fixed. Well, it fixed the bobbing completely stopping. But my guy still has really shaky hands
  • Avatar of Scootaloo
  • Well i'm currently having a problem where i have free aim on yet its not working. I'm not sure why its doing this and hopefully you guys will help me out :smile:
  • Avatar of augmented18
  • how can i disable the camera shake? It fucks up playermodel animations, and most of the stuff.
  • Avatar of WeltEnSTurm
  • [QUOTE=FPSNations;33215659][lua\weapons\w_wac_base\init.lua:20] attempt to call method 'CustomAttack' (a nil value) [lua\weapons\w_wac_base\init.lua:21] attempt to call method 'CanAct' (a nil value) [editline]10th November 2011[/editline] Those are the error messages I got...[/QUOTE] And they happen only with the M4A1? My pack contains a M4 and a M4 Aimpoint but no M4A1.
  • Avatar of Scootaloo
  • Well i may of had to delete my addons folder but it was worth it to get this awesome mod :dance:
  • Avatar of ElectricSquid
  • [QUOTE=lunaman22;33865420]IT DOSENT WORKS FOR ME[/QUOTE] It doesn't help when you don't tell us anything other than that.
  • Avatar of beanhead
  • can i just install the sweps or do i need everything else as well [editline]27th December 2011[/editline] nevermind, i figured it out
  • Avatar of Civil
  • [QUOTE=lunaman22;33865420]IT DOSENT WORKS FOR ME[/QUOTE] Pirate. Your steam leads nowhere. Never come back.
  • Avatar of death9478
  • The wrench is a little off, it doesn't show a props health if it has been Adv duped, any ideas for a fix? - It doesn't affect props that're spawned with no constraints.
  • Avatar of Uberpro
  • [QUOTE=Civil;33955294]Pirate. Your steam leads nowhere. Never come back.[/QUOTE] That's a pretty common error, it doesn't prove he's a pirate.
  • Avatar of Savannah
  • I love the new CH-47 Chinook, It's part of the SVN, You guys should try it out! Also, How do I get the tank track entities to work?
  • [QUOTE=Civil;33955294]Pirate. Your steam leads nowhere. Never come back.[/QUOTE] If it doesn't work for somebody (for example, wrong installation) - he's definitely a pirate! Gotta love the FP GMod community.
  • Avatar of WeltEnSTurm
  • [QUOTE=Savannah;34061086]I love the new CH-47 Chinook, It's part of the SVN, You guys should try it out! Also, How do I get the tank track entities to work?[/QUOTE] The Chinook is not part of the SVN. Tracks work with wire, 1 for forward and -1 for back.
  • Avatar of Lucky9Two
  • Is there a way I can get just the damage system, spawnpoints, and tank pieces (Turret, Tracks), and cameras without having all the overhead? That's why I don't use WAC, there's over 1/2 of it I don't want or hate.
  • I've tried to download it via svn but my Gmod acts like nothing was added, no icons, no sweps, nothing. I have the latest version of tortise. Am I doing it right when I put a svn checkout in a folder inside the gmod addons? The files seem to be present, but like I said nothing is happening. (Could it be conflicting addons???)
  • Avatar of freemmaann
  • [QUOTE=TastyCrunch;34486242]Someone told me you were making WAC Tanks... This true? That'd be so cool man.[/QUOTE] I think that's neuro tanks.
  • [QUOTE=freemmaann;34489994]I think that's neuro tanks.[/QUOTE] Going to look that up now...
  • AHH please help! every since I installed this my crosshair for my tool gun has dissapeared and won't come back.... help me please! Now the crosshair has dissappeared for all weapons! >:( No really this has only happened the moment I installed this mod... I have tried restarting, reloading, reinstalling, it is already as updated as it can be... please help
  • [QUOTE=mrt485;34539849]AHH please help! every since I installed this my crosshair for my tool gun has dissapeared and won't come back.... help me please! Now the crosshair has dissappeared for all weapons! >:( No really this has only happened the moment I installed this mod... I have tried restarting, reloading, reinstalling, it is already as updated as it can be... please help[/QUOTE] Same here
  • Avatar of Uberpro
  • [QUOTE=mrt485;34539849]AHH please help! every since I installed this my crosshair for my tool gun has dissapeared and won't come back.... help me please! Now the crosshair has dissappeared for all weapons! >:( No really this has only happened the moment I installed this mod... I have tried restarting, reloading, reinstalling, it is already as updated as it can be... please help[/QUOTE] Yup, having the same problem. Nothing seems to work.
  • [QUOTE=Uberpro;34587917]Yup, having the same problem. Nothing seems to work.[/QUOTE] I fixed it by a multiple of turning the aim movement thing off and on repeatedly and switching between "crosshair 0" and "crosshair 1" in the console, then loading a different map and doing the same thing till it worked.
  • can anyone help me i try the downloads but i just keep seeing more files instead of downloading the files at start HELP!