• Combine Sniper - EP2 edition
    399 replies, posted
  • Avatar of AlfieSR
  • Argh, not fair I don't have EP2, so while I can use the gun, I can't use the rightclick. Mind packaging that, or some replacement?
  • Avatar of DXDmaXxXDX
  • Hi , i Have Problem. I don't know why , but i don't have textures of zoom (its black and pink if i zoom) , Can somebody upload it for me ? PS. Sorry for my bad english
  • Avatar of AlfieSR
  • [QUOTE=Nerdboy;15567129]Cosmic duck got hacked.[/QUOTE] So the 1.2 is safe? I had 1.1 On that note, would someone upload the zoom texture?
  • Avatar of Darkling
  • Please don't ban me for this, but I think I found why the zoom texture is messed up. [lua] -- Draw the lens surface.SetDrawColor(20,20,20,40) surface.SetTexture(surface.GetTextureID("overlays/scope_lens")) surface.DrawTexturedRect(self.LensTable.x,self.LensTable.y,self.LensTable.w,self.LensTable.h) [/lua] Texture "overlays/scope_lens" does not exist. Still a great Swep though!
  • Avatar of BastinkaLive
  • Sorry for the 2 week bump, but ever since I downloaded this addon my Garrysmod went completely haywire. First I had to reinstall everything to get it to work correctly, it started to crash after the loading screen without any sign of errors.. just closed. This severely affected my Garrysmod and I don't really know what it did, but from the minute I downloaded it and added it to my addons folder I spent 3 hours trying to fix my Garrysmod searching countless and useless page-to-page thread. And now I have yet again fallen for this trap, either it's your addon or some serious coincidence. I haven't touched anything but your addon since. No new files, no new servers, even in singleplayer the materials and vgui menus that normally work don't. Even in a default gamemode such as sandbox I tried everything is borged. Now I could join my server once, and once only. Then after that it gives me an error after sending client info about some 0x###### error that normally pops up when something terribly bad happened. My suggestion to anyone wanting to avoid severe frustration: Don't download this. Now I have to reinstall Garrysmod yet again, and then by hand re-install all addons and models for such. Thanks very much, Bastinka EDIT: P.S. If anyone knows why I had this problem, especially only when I touched this addon, then please tell me. First time in history I've ever experienced such a meltdown of Garrysmod and hopefully the only time.
  • Avatar of BastinkaLive
  • Well, Garrysmod has worked fine for nearly more then half a year. Ever since I closed out today at roughly 8:50 PM to download this, a mass flood of problems headed my way. Now I'm doing a clean reinstall with nothing left, all my e2's and advanced dupes gone (qq). I guess it was just my luck, all I know is to keep clear of this addon.
  • Avatar of TheDecryptor
  • There was a TF2 update today that broke Gmod. Even then, you can always back up your files, I've cleaned Gmod multiple times and I haven't lost any addons/dupes/etc.
  • I cleaned Gmod, was about to clean it anyway, since I was being clusterfucked with addons installed without much thought. [editline]03:37PM[/editline] This works fine though.
  • Avatar of BastinkaLive
  • Hmm, someone did point out updates to Garrysmod or TF2. Although I never play TF2, is this just me or are other people having the same problem?
  • Avatar of mutle
  • oerfectly works, until i zoom in. i see the blue circles around, but all other is black, with the "missing textures pink and black" shit on it..... everything works fine except that... what the proble might be?
  • Avatar of AlfieSR
  • Okay, now I have both EP2 and CS:S, still a small problem. I see the scope perfectly, but I can't see anything past it. It's just the scope itself. Anyone know what my problem is now?
  • Avatar of AlfieSR
  • [QUOTE=Jaanus;16459644]Where'd you get them?[/QUOTE] I bought them from Steam :P [editline]12:39PM[/editline] Oh, nevermind. I forgot to mount CSS, and now it works >.<
  • [QUOTE=jamescorbett;8655547]If any of you have a pink and black scope (or did have before the update) it's because it uses a CSS sniper scope texture just copy any transparent texture (I used PHX glass) and put it in as materials\overlays\scope_lens.vmt and it should work.[/QUOTE]Could you be more specific on what texture I should use? P.S. When I get the weapon from the menu it says that it has "SprintEnabled", does this happen to you?
  • Avatar of kolipoki7
  • one thing when i use it just didn't found the scope textures >_< any help? oh and awsome job dude =D and yes i have ep2
  • Avatar of J05|-||_|4
  • Are you serious? I don't mean to be harsh, but most people in this thread are incapable of reading the main post AND the posts above them YOU NEED CS:S, BOUGHT AND MOUNTED. IF YOU DONT HAVE CSS, READ THE MAIN POST.
  • Avatar of Jackarunda
  • "Attempt to call method "SprintEnable" (a nil value)" I fucked around with that line in lua, but I can't fix it and it's pissing me off. Also, when you look through the scope, the laser beam disappears. I think this is supposed to happen. However, it takes like 3 whole seconds to fade away, which is irritating. Also, the laser beam should stay on whether the operator is scoped in or not; I tried to use cameras so see of this was the case, but the camera doesn't work because the scope-in hijacks my view every time. Also, there's some weird 6 second delay when you first pull out the weapon that prevents you from doing anything with it (which is irritating). Please fix the lua errors, and please deal with the laser, please remove the initial delay, and please upload a version that incorporates some kind of mouse-sensitivity-reduction when you're scoped in. It's too hard to aim at higher magnification levels. I mean, at your convenience of course. This is a great SWEP.
  • Avatar of cdr248
  • [QUOTE=Jackarunda;24811697]"Attempt to call method "SprintEnable" (a nil value)" I fucked around with that line in lua, but I can't fix it and it's pissing me off. Also, when you look through the scope, the laser beam disappears. I think this is supposed to happen. However, it takes like 3 whole seconds to fade away, which is irritating. Also, the laser beam should stay on whether the operator is scoped in or not; I tried to use cameras so see of this was the case, but the camera doesn't work because the scope-in hijacks my view every time. Also, there's some weird 6 second delay when you first pull out the weapon that prevents you from doing anything with it (which is irritating). Please fix the lua errors, and please deal with the laser, please remove the initial delay, and please upload a version that incorporates some kind of mouse-sensitivity-reduction when you're scoped in. It's too hard to aim at higher magnification levels. I mean, at your convenience of course. This is a great SWEP.[/QUOTE] This thread is 2 fucking years old!
  • Avatar of sonichitman
  • [QUOTE=tigercat2000;26469695]okay wtf? it says jaanus was perma banned? how could jaanus talk if she was permabanned?[/QUOTE] okay wtf? hes not permabanned, he was unbanned if he was. you didn't have to bump this thread. also, correct me if i'm wrong, but i thought jaanus is a man.
  • Avatar of elowin
  • [QUOTE=SonicHitman;26480823]okay wtf? hes not permabanned, he was unbanned if he was. you didn't have to bump this thread. also, correct me if i'm wrong, but i thought jaanus is a man.[/QUOTE] If i remember it correctly, he was banned by cosmic duck after someone hacked his account.