• WAC Aircraft
    944 replies, posted
  • Avatar of NeoShogun
  • I would like to ask for help. How do you correctly put all the required files in the Addons folder? Plus, 2 folders from the SVN are not downloaded for some reason (WAC Damage System and WAC Sweps) won't download for some reason. I have put all the correct folders and files in the Addons folder, but when I try and spawn the helicopter, it just shows errors.
  • Avatar of SirMango
  • [QUOTE=NeoShogun;25906215]I would like to ask for help. How do you correctly put all the required files in the Addons folder? Plus, 2 folders from the SVN are not downloaded for some reason (WAC Damage System and WAC Sweps) won't download for some reason. I have put all the correct folders and files in the Addons folder, but when I try and spawn the helicopter, it just shows errors.[/QUOTE] You can either checkout the [url]http://weadco.googlecode.com/svn/trunk/Addons/[/url] svn in the /gmod/gmod/addons folder or create and checkout each individual folder separately (what I did). Oh and for the record, I get the "[addons/WAC Helicopter/lua/entities/wac_hc_base/init.lua:499] attempt to perform arithmetic on a nil value" error too.
  • Avatar of CG62
  • Any chance of getting fire-and-forget missiles? The Hellfires are nice and all, but variety is never a bad thing.
  • Avatar of Gardiad93
  • So, I installed all of the WAC Addons, and when I try to spawn ANY helicopter, everything but the Propellers are invisible. Any help?
  • Avatar of Jurassicdl3
  • [QUOTE=CG62;25880677][img_thumb]http://img18.imageshack.us/img18/7837/uh60wacproblem.png[/img_thumb] Get this spam any time a UH-60 is spawned. I can start it up fine, but it doesn't accept any control inputs. All other choppers work fine. It's a shame there aren't any decent AH-64 models floating around. Would love to see an Apache in this.[/QUOTE] Yea i am having the same problem to but it is on all the helicopters though for me its not 622 its 499 and it says "attempt to preform arithmetic on a nil value" i have no clue what to do to fix it. i looked though the lua file and looked at line 499, not sure if that is the actual problem though.
  • Avatar of elowin
  • [QUOTE=Jurassicdl3;26059992]Yea i am having the same problem to but it is on all the helicopters though for me its not 622 its 499 and it says "attempt to preform arithmetic on a nil value" i have no clue what to do to fix it. i looked though the lua file and looked at line 499, not sure if that is the actual problem though.[/QUOTE] I think pretty much everyone got that, but something strange though is, that this gets that error, when the toybox version does not, kind of weird dont you think?
  • Avatar of Jurassicdl3
  • [QUOTE=elowin;26097298]I think pretty much everyone got that, but something strange though is, that this gets that error, when the toybox version does not, kind of weird dont you think?[/QUOTE] Yea i had downloaded that version and it works fine but when i installed the main files i got the error
  • Avatar of R4zzer
  • [QUOTE=elowin;26097298]I think pretty much everyone got that, but something strange though is, that this gets that error, when the toybox version does not, kind of weird dont you think?[/QUOTE] It used to work fine for me, until the seat switching part was added (toybox version), then I started getting the same error as I do in the addon version. I'm guessing thats where the problem is.
  • Avatar of R4zzer
  • [QUOTE=WeltEnSTurm;26155397]Could you try updating both Base and Helicopter?[/QUOTE] Just updated, still doesn't work, but now I have a different error: [code][addons/WAC Helicopter/lua/entities/wac_hc_base/init.lua:499] attempt to perform arithmetic on a nil value [@addons/WAC Helicopter/lua/entities/wac_hc_base/init.lua:622] Tried to use a NULL entity![/code] Also seems that the helicopter does work in toybox, just not when I had the addon installed.
  • Avatar of SirMango
  • [QUOTE=WeltEnSTurm;26158069]I just updated it, could you please try it again?[/QUOTE] Since the update I'm no longer getting [code][addons/WAC Helicopter/lua/entities/wac_hc_base/init.lua:499] attempt to perform arithmetic on a nil value[/code] I don't know about the other error though since I never had it in the first place. (thanks for the fix).
  • Avatar of R4zzer
  • Other errors are gone but now I'm getting: [code][addons/WAC Helicopter/lua/entities/wac_hc_base/init.lua:499] attempt to perform arithmetic on a nil value[/code] Weird how SirMango stopped getting this error but I am now. Thanks for the help so far anyway. [b]Edit:[/b] Just realised it was the same error I was getting before hand.
  • Avatar of SirMango
  • [QUOTE=R4zzer;26168456] Weird how SirMango stopped getting this error but I am now. [/QUOTE] That [b]is[/b] weird, are you getting the error for all the helicopters, because I only ever used to get it for the black hawk.
  • I'm still getting this error [addons/WAC Helicopter/lua/entities/wac_hc_base/init.lua:499] attempt to perform arithmetic on a nil value
  • Avatar of Jurassicdl3
  • now i a getting addons/WAC Helicopter/lua/entities/wac_hc_base/init.lua:498 instead of 499
  • Avatar of Trooper0315
  • I don't get it, I am having this work for me just fine. Otherwise, I have a quick question. Can you assign mouse axises to give it battlefield-like controls?
  • Avatar of WeltEnSTurm
  • [QUOTE=Trooper0315;26193528]Can you assign mouse axises to give it battlefield-like controls?[/QUOTE] What do you think does "Swap Yaw/Roll" mean?
  • Avatar of CG62
  • Black Hawk works now, just doesn't spawn a tail wheel and gives a single lua error relating to the MI-28's Tail Wheel (I'm assuming you're using the same model for both of them) This isn't anything you can help with, most likely, but I've tried to configure it to use my joystick... it reverses all inputs but roll, but that's probably the .dll I'm using, or perhaps incompatibility with my joystick (A Saitek AV8R, if that is of any consequence).
  • Avatar of CG62
  • [QUOTE=WeltEnSTurm;26202517]you can invert inputs in the joystick menu when checking the little box[/QUOTE] Well that's what I get for not taking the time to learn what everything does. Thanks.
  • How come when I go to the spawnmenu/utilities/WAC/helicopter, the only option it gives me is the client settings and it has a drop down menu that let's me select either mouse or keyboard. It doesn't let me do anything like swap the yaw/roll or change the controls. and also, when are you gonna fix this error "[addons/WAC Helicopter/lua/entities/wac_hc_base/init.lua:499] attempt to perform arithmetic on a nil value" because i really want to use this awesome addon
  • Is there a way to swap mouse Y-axis (up-down)? Because im used to it.
  • ok im not so good at this how do i download the stuff from the links to my addons [editline]24th November 2010[/editline] How do i extract the wac helicopter and wac base from the link i really want play this [editline]24th November 2010[/editline] any help [editline]24th November 2010[/editline] by the way why not post those files for the helis on to garrysmod.org it would be a lot easier
  • Avatar of CG62
  • [QUOTE=concep590;26268660]ok im not so good at this how do i download the stuff from the links to my addons [editline]24th November 2010[/editline] How do i extract the wac helicopter and wac base from the link i really want play this [editline]24th November 2010[/editline] any help [editline]24th November 2010[/editline] by the way why not post those files for the helis on to garrysmod.org it would be a lot easier[/QUOTE] Get yourself an SVN Client like tortoiseSVN, and I'm sure there are some tutorials on how to use it floating around here. It's an SVN because he releases frequent, small updates and bugfixes that would require him to spam uploads on garrysmod.org, and it's just generally easier to go into your addons folder and click "SVN Update" than to search the website for updates.