• WAC Aircraft
    944 replies, posted
  • [QUOTE=WeltEnSTurm;32416979]That's most likely not the first error you receive. It's caused if WAC doesn't load probably.[/QUOTE] So...How fix?
  • [QUOTE=WeltEnSTurm;32751633]or just update with svn[/QUOTE] [QUOTE=Mr. Rogue Ace;32748847]Find them in the Toybox.... Spawn from there[/QUOTE] Done both, diint work. It appears the WAC Menus dont show up in my menu, nor do the SWEPS show up in my entities list I am a HUGE fan of WAC, i already sent you a PM WeltEnSTurm. Please please PLEASE, i NEEDDZ help with this!! :D I am no noob to mod installation, i amm 85% sure I did everything right. PLZ HLP! [editline]12th October 2011[/editline] [QUOTE=derpybone;32700433]i did all the steps and it spawns the heli but it dosent have the propellers and wont let me inside i keep geting errors does anyone have the same error[/QUOTE] This too.
  • Avatar of _WEEGEE_
  • [QUOTE=Forester155;32751699]Done both, diint work. It appears the WAC Menus dont show up in my menu, nor do the SWEPS show up in my entities list I am a HUGE fan of WAC, i already sent you a PM WeltEnSTurm. Please please PLEASE, i NEEDDZ help with this!! :D I am no noob to mod installation, i amm 85% sure I did everything right. PLZ HLP! [editline]12th October 2011[/editline] This too.[/QUOTE] First, stop using shorthand on message boards. It's understandable when one needs to get a message out from a fast-paced game, but you should really take your time when on forums. Now on to your issue. This is most likely caused by a conflicting addon. We can't tell you what the exact problem is because almost [i]every[/i] Garry's Mod setup is different from the last. For example, I had to delete my PC mod because of its conflict with SmartSnap. Think carefully of what you installed recently, and if it might conflict. That's all I can tell you at this point.
  • [QUOTE=_WEEGEE_;32770485]First, stop using shorthand on message boards. It's understandable when one needs to get a message out from a fast-paced game, but you should really take your time when on forums. Now on to your issue. This is most likely caused by a conflicting addon. We can't tell you what the exact problem is because almost [i]every[/i] Garry's Mod setup is different from the last. For example, I had to delete my PC mod because of its conflict with SmartSnap. Think carefully of what you installed recently, and if it might conflict. That's all I can tell you at this point.[/QUOTE] Thanks for the help, as it turned out, i had a corrupt copy of SVNTortise. so the problem is all fixed up now. Tortise would skip files, and therefore the game was coming up with null graph nodes for very important things [the codes that makes the WAC helicopters helicopters and not just props, and such importants]. Its all fixed now, and i have to say, the SWEPS and such, i LOVE em!
  • Avatar of _WEEGEE_
  • Okay, first of all, bump. Second, I have some raw models and textures (.rs and .dds) as well as sounds for some World War I aircraft. Welt, I was thinking maybe you could do something with it. I can give you a pack of goodies for an Airco DH2. It has textures for both American and British air forces. PM me or something. :3 Also, the RGAF is proud to host your helis (which have been admin-enabled) at 208.115.196.236:27015.
  • Avatar of WeltEnSTurm
  • I don't work much on anything for GMod lately. :( But maybe there are other people who'd like to do it, I don't know.
  • Avatar of _WEEGEE_
  • [QUOTE=WeltEnSTurm;33202188]I don't work much on anything for GMod lately. :( But maybe there are other people who'd like to do it, I don't know.[/QUOTE] Damn, okay. You're still welcome to come to the server anytime.
  • Avatar of _WEEGEE_
  • Also, for some reason, when I try to adjust the "raise this if you can't take off" slider, I get the following console error: [code] Unknown command: wac_heli_phmul Unknown command: wac_heli_startspeed [/code] Any ideas?
  • Avatar of WeltEnSTurm
  • These are server commands, and not changeable from clientside (unless you're a listen server hoster or play single player) You can still type them in manually to rcon/the server console.
  • Avatar of _WEEGEE_
  • [QUOTE=WeltEnSTurm;33213724]These are server commands, and not changeable from clientside (unless you're a listen server hoster or play single player) You can still type them in manually to rcon/the server console.[/QUOTE] Thank you very much! They work perfectly now. :D
  • Avatar of the_pie_dude
  • Not sure if you have found this out yet, but the UH BlackHawk that is in the Helicopter folder crashs the game. I don't know if it's only for me but just giving you info. Good pack anyways, love flying around in the Little Bird.:rock:
  • Avatar of tunnel
  • somehow wac helicopters seems to mess with the cs:s realistic weapons, sounds and models. any ideas on why that happens or how to fix it?
  • None of the helicopters work- in the game, most of them are just errors, the others have the propeller missing and will not fly. I did the SVN checkout in the addon folder, so what did I do wrong? Is it because I haven't got wiremod?
  • Avatar of ElectricSquid
  • [QUOTE=Gazzer96;34037712]None of the helicopters work- in the game, most of them are just errors, the others have the propeller missing and will not fly. I did the SVN checkout in the addon folder, so what did I do wrong? Is it because I haven't got wiremod?[/QUOTE] You shouldn't require Wiremod for this; I don't have it and my copters work fine. Maybe the SVN didn't checkout all the way or something like that.
  • Avatar of tunnel
  • [QUOTE=Gazzer96;34037712]None of the helicopters work- in the game, most of them are just errors, the others have the propeller missing and will not fly. I did the SVN checkout in the addon folder, so what did I do wrong? Is it because I haven't got wiremod?[/QUOTE] if i recall right, you have to empty the contents out of the folder, theres more folders inside the main svn, simular to wiremod(which you havent done) just check the folder and if it doesnt say lua, empty the contents into addons(confusing but uh, i suck at explaining)
  • Tried downloading. I can spawn as entities, yet when i click e to go in, i get a lua error. any ideas? btw i use tortoise svn
  • Avatar of tunnel
  • [QUOTE=thatguy68;34057073]Tried downloading. I can spawn as entities, yet when i click e to go in, i get a lua error. any ideas? btw i use tortoise svn[/QUOTE] my next idea is to just post a error report/say what the error is here so people who have seen it can tell you how to fix
  • I only want 1 helicopter, I don't want the rest, how do I download only 1 heli.
  • Avatar of Kung Fu Jew
  • Unfortunately that can't be done without picking apart the files after you've downloaded it, which could be tricky.
  • how do you download the wac heli/wac base [editline]8th January 2012[/editline] how do you download the wac helicopter/ wac base
  • I installed these, and put them on my FastDL Redirect server and also added the models to my resources lua file, however players still do not download these when they connect. How can I force that?
  • Avatar of WeltEnSTurm
  • [QUOTE=mogey5101;34114788]I installed these, and put them on my FastDL Redirect server and also added the models to my resources lua file, however players still do not download these when they connect. How can I force that?[/QUOTE] You added it to the resource folder and it doesn't work? I have no idea, sorry. I don't work much with GMod anymore. :c
  • Avatar of Nyllsor
  • Why can't people just upload a Beta version of ther stuff instead of using SVN? Its "Downloading" at 300 kBytes/s at its best! I'm just asking why do people use SVN? Forget it, I was just pissed because I installed stuff I diden't need. Great Addon btw!
  • Avatar of sentrygunman
  • [QUOTE=Nyllsor;34277317]Why can't people just upload a Beta version of ther stuff instead of using SVN? Its "Downloading" at 300 kBytes/s at its best! I'm just asking why do people use SVN? Forget it, I was just pissed because I installed stuff I diden't need. Great Addon btw![/QUOTE] SVN doesn't make you re-upload everything as opposed to betas. It's also simpler to just rightclick and press update instead of looking through 1,000's of other addons to find a beta.
  • Avatar of Jake2149
  • Spent 5 hours trying to fix this and I'm giving up. When ever I try to take off, the helicopter will roll to the left/right and crash right after take off. I've reinstalled WAC 3 times, twice with no other addons. Tried it on my server and a friends server. Tested in singleplayer all 3 times as well. Tried unplugging my joystick. No lua errors at all. Anyone found a fix for this?