• Advanced Duplicator 2
    1,090 replies, posted
  • Avatar of Grocel
  • I just updated and did some further tests: The first one came after I resaved with notepad, the 2nd one was after I changed a char with notepad++ (just resaving with it doesn't corrupted the file), the 3rd also came after a char changing in the middle of the file. [CODE] [addons\adv duplicator 2\lua\advdupe2\sv_codec.lua:441] attempt to perform arithmetic on a nil value [@addons\adv duplicator 2\lua\advdupe2\sv_codec.lua:171] expected value, got EOF [addons\adv duplicator 2\lua\advdupe2\sv_codec.lua:346] attempt to perform arithmetic on a nil value [/CODE] This time they were in hint-buzz and in the console as server side errors. The handle for the empty dupe data works. And the errors in the toolgun and in the Download are also seeming to be gone. :downs:
  • Avatar of -TB-
  • Oh, right sorry I forgot about that. Adding things to the bug tracker will always keep us reminded about everyone's bugs. I will look into it Unslinga.
  • Avatar of Unslinga
  • Thanks. This basically means you can build anything save it, work on it another time.
  • Avatar of Psiablo
  • Not sure if this is something to be fixed in your addon... or in Falco's. But when trying to spawn stuff I've built, Falco's prop protection thinks I'm spamming props and doesn't allow me to paste my dupe. Unlike regular adv dupe, which works fine. Not sure if this exception is coded into Falcos prop protection or not... any ideas?
  • Avatar of -TB-
  • [QUOTE=Unslinga;33059831]Thanks. This basically means you can build anything save it, work on it another time.[/QUOTE] I had found this bug before and spent hours trying to fix it. And I just spent hours trying to fix it. I think it's a bug with gmod but I'm not sure. I'm going to add an option to disable spawn protection in the expereimental section for a temporary fix. [editline].[/editline] I finally figured it out. It does appear to be a bug in gmod and its also causing other problems. [QUOTE=Psiablo;33060052]Not sure if this is something to be fixed in your addon... or in Falco's. But when trying to spawn stuff I've built, Falco's prop protection thinks I'm spamming props and doesn't allow me to paste my dupe. Unlike regular adv dupe, which works fine. Not sure if this exception is coded into Falcos prop protection or not... any ideas?[/QUOTE] That's FPP's bug for overriding cleanup. I fixed the errors it caused by screwing with the props though.
  • Avatar of Failure
  • That's great. Finally I can have this useful thingy without the god damned wire.
  • Avatar of Divran
  • [QUOTE=Failure;33068365]That's great. Finally I can have this useful thingy without the god damned wire.[/QUOTE] You have always been able to have adv duplicator 1 without Wiremod.
  • Avatar of Failure
  • [QUOTE=Divran;33068548]You have always been able to have adv duplicator 1 without Wiremod.[/QUOTE] Oh well
  • Avatar of Unslinga
  • [QUOTE=Failure;33068365]That's great. Finally I can have this useful thingy without the god damned wire.[/QUOTE] Why would you not want wire???
  • Avatar of gamerpaddy
  • I get the error: Cannot Open file at the Moment and there are no more files in the foldermenu, but in data/advdupe2/mysteamid/ the files are there...
  • Avatar of Divran
  • [QUOTE=Unslinga;33069695]Why would you not want wire???[/QUOTE] Please, let's not get into this again. Some people like it, others don't. End of story.
  • Avatar of viperfan7
  • [QUOTE=Unslinga;33069695]Why would you not want wire???[/QUOTE] Too mainstream? [editline]1st November 2011[/editline] just kidding of course
  • Avatar of Mr Donovan
  • [QUOTE=gamerpaddy;33069771]I get the error: Cannot Open file at the Moment and there are no more files in the foldermenu, but in data/advdupe2/mysteamid/ the files are there...[/QUOTE] The first thing isn't an error, it's the anti-spam (which should probably be disabled in singleplayer). The second thing is from you hosting a listen server.
  • Avatar of -TB-
  • [QUOTE=Mr Donovan;33072625]The first thing isn't an error, it's the anti-spam (which should probably be disabled in singleplayer).[/QUOTE] It is already disabled in singleplayer.
  • Avatar of Teddi
  • At the moment I'm running this on my server however it doesn't appear to be loading any public dupes of AdvDupe 1 files. Is this intended behaviour or something that's being worked on?
  • Avatar of -TB-
  • Intended behavior. Working between the 2 directories is kind of difficult. You can put the AD1 public folder in the AD2's though.
  • Avatar of Teddi
  • [QUOTE=-TB-;33079396]Intended behavior. Working between the 2 directories is kind of difficult. You can put the AD1 public folder in the AD2's though.[/QUOTE] Thanks for the clarification.
  • Avatar of mn_chaos
  • Im sorry TB, but..... It just doesnt work. My chassis rip apart and ballsockets are very wobbly. When spawned in the old TBDupe, they work fine. Keep up the good work though
  • Avatar of -TB-
  • [QUOTE=mn_chaos;33081043]Im sorry TB, but..... It just doesnt work. My chassis rip apart and ballsockets are very wobbly. When spawned in the old TBDupe, they work fine. Keep up the good work though[/QUOTE] Send me the dupe. Or pictures or something? Is it an AD1 dupe?
  • Ive got a new error while pasting my vehicle with the duplicator. Posted on the Google issue page: [url]http://code.google.com/p/advdupe2/issues/detail?id=3[/url] Is either a feature or a bug - its annoying :(
  • Avatar of mn_chaos
  • [QUOTE=-TB-;33082216]Send me the dupe. Or pictures or something? Is it an AD1 dupe?[/QUOTE]no, a new car chassis that wks in TB, not ad2
  • Avatar of Mr Donovan
  • [QUOTE=minifisch;33084300]Ive got a new error while pasting my vehicle with the duplicator. Posted on the Google issue page: [url]http://code.google.com/p/advdupe2/issues/detail?id=3[/url] Is either a feature or a bug - its annoying :([/QUOTE] I'm on it. Happens because it never occurred to me that Lua would give table addresses any differently on Linux. Could someone with a Mac check to see what running [code]lua_run print({})[/code] spits out? EDIT: Fixed at least the Linux part. [editline]2nd November 2011[/editline] Is anybody experiencing Issue #4 (not being able to scroll through all files in the browser)? If so, how many files are there? Are they in a folder?
  • Avatar of -TB-
  • [QUOTE=minifisch;33084300]Is either a feature or a bug - its annoying :([/QUOTE] Fixed it being so annoying. [QUOTE=mn_chaos;33085382]no, a new car chassis that wks in TB, not ad2[/QUOTE] Should be fixed, if not its a conflict with TB's duplicator and you'll need to delete the autorun folder in TB's Duplicator.
  • Don't know if it's a bug or I'm just being stupid. But I am having problems with reading dupes on a linux dedicated server. People can save just fine and the files end up in the folder on the server, but reading the files does not work. Even right after saving something, if you click "Update" the just uploaded file just vanishes and it shows a empty file browser again. As a workaround I've started saving things, then download from server and delete from server (to not clutter it with files). Then re-uploading, pasting and deleting when you want to paste something. Have of course tried singleplayer and hosted servers on windows machine, and that worked fine.
  • [QUOTE=Conqueror_Worm;33136744]Don't know if it's a bug or I'm just being stupid. But I am having problems with reading dupes on a linux dedicated server. People can save just fine and the files end up in the folder on the server, but reading the files does not work. Even right after saving something, if you click "Update" the just uploaded file just vanishes and it shows a empty file browser again. As a workaround I've started saving things, then download from server and delete from server (to not clutter it with files). Then re-uploading, pasting and deleting when you want to paste something. Have of course tried singleplayer and hosted servers on windows machine, and that worked fine.[/QUOTE] The problem is the right-system at linux. The user who starts the server (Hopefully NOT root) need to own the gameserver directory to read files. Use the "chown" command to set the owner of your server directorys and files.
  • [QUOTE=minifisch;33137902]The problem is the right-system at linux. The user who starts the server (Hopefully NOT root) need to own the gameserver directory to read files. Use the "chown" command to set the owner of your server directorys and files.[/QUOTE] I'll admit right here and now to being far from a Linux guru. But the install and setup of the server was done with a user made especially for the server, and checking with ls -l the user is the owner of everything in there from what I can tell. I also tried setting the data/advdupe2 folder where everything is saved to full read/write access for anyone without any luck. I am kinda hoping it is some easy oversight like this though. Any other ideas?
  • Avatar of -TB-
  • [QUOTE=Conqueror_Worm;33136744] As a workaround I've started saving things, then download from server and delete from server (to not clutter it with files). Then re-uploading, pasting and deleting when you want to paste something. [/QUOTE] When its uploaded you can open it?