• Need help with coding and willing to pay for a coder
    7 replies, posted
Hi, Im looking for someone to help me with simple custom models for jobs in DarkRP they always seem to come out errors and dont make them download when they join the server who ever is instrested please reply. And please do not scam me like the last dude on here did. Thanks [highlight](User was banned for this post ("Wrong section" - Gran PC))[/highlight] [highlight](User was banned for this post ("Wrong section, we have a Lua scripter hire thread" - Gran PC))[/highlight]
Before you posted a request thread you should have looked inside the lua scripting section. There is a hiring thread and this seems more of a request than a job. If you googled your problem you probably would have found that you may add models, materials, sounds, with something called resource.AddFile("<filepath>")
Ive tryed doing it but still they come out errors i will post this where you said admin be close this thread[QUOTE=brandonj4;35430270]Before you posted a request thread you should have looked inside the lua scripting section. There is a hiring thread and this seems more of a request than a job. If you googled your problem you probably would have found that you may add models, materials, sounds, with something called resource.AddFile("<filepath>")[/QUOTE]
. . . You opened a fucking Paypal dispute on your deposit after I explained in detail about it. It also worked. You asked for AddDir (Different from what we agreed on) then opened a dispute. Don't work for this scammer.
and yes i did wanna know why because you said you would help i payed you then you said you had to go so then i tryed out what you said and it didnt even work so dont be saying im the scammer cause really you are[QUOTE=DrJenkins;35431889]. . . You opened a fucking Paypal dispute on your deposit after I explained in detail about it. It also worked. You asked for AddDir (Different from what we agreed on) then opened a dispute. Don't work for this scammer.[/QUOTE]
Anyway if it still shows up as an error after you correctly added the resources i'm assuming. You probably added the models wrong or whatever you are trying to send to clients when they join.
[QUOTE=DrJenkins;35431889] Don't work for this scammer.[/QUOTE] [QUOTE=jordang120;35432087]dont be saying im the scammer cause really you are[/QUOTE] One of these threads again..? Hopefully it doesn't turn into a huge war like I've seen in the past.
That's why you shouldn't have posted about it in the first place. -_^
Sorry, you need to Log In to post a reply to this thread.