• No text or any form of menu
    53 replies, posted
  • I still don't see anything wrong. It appears there is no fault in the console or its commands. [QUOTE=BlackRazor88;23842686][code]WARNING: There was an error creating the 'LargeBold' font, face 'Tahoma', size 17[/code][/QUOTE] I really think this is your problem. I have absolutely, positively no idea how to fix it, though. Sorry I couldn't help you. :eng99:
  • [QUOTE=|FlapJack|;23990143]Install the font to garrysmod/resource/fonts [b]NOT[/b] Windows.[/QUOTE] Did that, that's what I've been doing this entire time.
  • [QUOTE=|FlapJack|;23998475]add -verify_all to your advanced launch options[/QUOTE] Nothing changes.
  • What about disabling steam cloud and reinstalling? Even though you've reinstalled, steam cloud may be saving the settings that are screwing it up, causing it to just screw up again. Disable Steam Cloud (In Steam, Right-click Garry's Mod - Properties - Updates), then delete your "garrysmod" folder in your steamapps/*account* folder.
  • [QUOTE=LittleDogX;24000919]What about disabling steam cloud and reinstalling? Even though you've reinstalled, steam cloud may be saving the settings that are screwing it up, causing it to just screw up again. Disable Steam Cloud (In Steam, Right-click Garry's Mod - Properties - Updates), then delete your "garrysmod" folder in your steamapps/*account* folder.[/QUOTE] Still broke :sigh:
  • [QUOTE=iavor55;24006255]I dunno if anyone has suggested this yet, but... clean install maybe?[/QUOTE][QUOTE=BlackRazor88;23842686]I tried a clean install and still nothing works.[/QUOTE]Atleast read the OP ._.
  • [QUOTE=AlfieGroove;24007149]Atleast read the OP ._.[/QUOTE] Oh right.. I forgot bout that =/... dang... this sucks.
  • Try running it in windowed mode if you're not already. A similar thing was happening to me in fullscreen only.
  • I've had this problem before, twice, once in Windows and once in Linux(don't ask). The problem was missing font. Are you sure you installed the tahoma font right? Drag it to your desktop, right click, select install(win vista/7). It should appear in C:\WINDOWS\Fonts as Tahoma Normal(Norwegian windows) or tahoma.ttf. If it's still not working, delete/rename the garrysmod folder in your steamapps/<user name> folder, then try start the game. Still failing? Then something is terribly wrong D: About the keyvalue errors, those are broken addons. Check if they contain an info.txt file. If not, delete them, or reinstall them properly.
  • [QUOTE=AlfieGroove;24006101]Delete everything in your Steam folder apart from steam.exe and /steamapps/ folder[/QUOTE] Did that and completely re-installed STEAM, no dice. [QUOTE=Danking;24026625]I've had this problem before, twice, once in Windows and once in Linux(don't ask). The problem was missing font. Are you sure you installed the tahoma font right? Drag it to your desktop, right click, select install(win vista/7). It should appear in C:\WINDOWS\Fonts as Tahoma Normal(Norwegian windows) or tahoma.ttf. If it's still not working, delete/rename the garrysmod folder in your steamapps/<user name> folder, then try start the game. Still failing? Then something is terribly wrong D: About the keyvalue errors, those are broken addons. Check if they contain an info.txt file. If not, delete them, or reinstall them properly.[/QUOTE] I don't see how the Tahoma font could just disappear.. I use it in GIMP a lot. The addons thing is gone anyways, I cleared my Gmod folder. [editline]11:58PM[/editline] [IMG]http://i750.photobucket.com/albums/xx142/Half-Health/hellfuckingyes.png[/IMG] [B]HELL. FUCKING. YES.[/B]
  • Installed tahoma to Windows and not Gmod. I just want to know how Windows deleted Tahoma.
  • [QUOTE=BlackRazor88;24028773]Installed tahoma to Windows and not Gmod. I just want to know how Windows deleted Tahoma.[/QUOTE] That's exactly what I told you to do! Download Tahoma and install it!
  • [QUOTE=AlfieGroove;24041753]That's exactly what I told you to do! Download Tahoma and install it![/QUOTE] Gmod has been fixed since yesterday :3:
  • [QUOTE=Frosty701;24061640]How'd you fix?[/QUOTE] [QUOTE=BlackRazor88;24028773]Installed tahoma to Windows and not Gmod. I just want to know how Windows deleted Tahoma.[/QUOTE]
  • I thought the menu used coolvetica, i guess not anymore. I haven't really paid much attention to itq
  • I love you Black Razor 88 and I Love you AlfieGroove I have been trying everything to fix this same issue and after 2 weeks i just found this and the fonts worked for me too. I love you all. Thank you.
  • guys i did put in the dxlevel thing and restarted gmod but i can still not see servers please i beg i need help! [highlight](User was banned for this post ("Dumb bump" - Gran PC))[/highlight]
  • [QUOTE=Cokeimon;36355301]guys i did put in the dxlevel thing and restarted gmod but i can still not see servers please i beg i need help![/QUOTE] Calmly explain the problem without leaving out any detail. I'm guessing from reading your post that either you have the same problem as the person who created the thread, or that no servers are showing up in the server browser.