• Cloudscipt/Toybox isn't loading for me....
    16 replies, posted
  • Avatar of ROFLBURGER
  • Yay! Probelm fixed, I deleted my entire garrysmod folder, not just the garrysmod/garrysmod folder
  • Avatar of ROFLBURGER
  • +menu (in console) toggles the q menu (for me) and im sure it's not my internet. It was working fine until it was in the tabs. Ill upload screenshot and show you guys. [editline]04:08PM[/editline] Image is now in the OP
  • Avatar of ROFLBURGER
  • [QUOTE=SiPlus666;24703587]Disable sharpeye[/QUOTE] Gah, I should try that... [editline]04:37PM[/editline] FUCK It doesn't work! I'm gunna clear out my download cache and look for the code...
  • Avatar of ROFLBURGER
  • I deleted every single folder in the garrysmod section (besides addons and maps, i've moved them to desktop) and the only 2 things it wouldn't delete were the resource file, [B]and oddly enough, it would not let me delete[/B]: garrysmod\garrysmod\bin\toybox.dll So how do I delete it so i can make it the most up to date? [editline]06:35PM[/editline] Fucking cocksucker, I renamed toybox.dll, and it made a new one. I go in garrysmod and it's still not loading! [editline]06:35PM[/editline] I'm going to reinstall... [editline]06:44PM[/editline] Dammit, I reinstalled it, and it is still broken for me!
  • Avatar of garry
  • No errors in the console? Do any other HTML controls work for you? Like the F1 help screen?
  • Avatar of pedrus24
  • It takes something like 30sec for me to load toybox. It's annoying to hold the Q key during 30sec just to wait for toybox to load.
  • Avatar of garry
  • Does it take 30 seconds for this to load: [url]http://toybox.garrysmod.com/ingame/[/url]
  • Avatar of pedrus24
  • The page loads quickly in the web browser. Well.. I just tried again on Gmod and this time it loaded much faster (5sec), but sometimes it really takes a lot more time to load (15-30 sec). My wireless connection is buggy, it's maybe the cause of loading time. Does the site appears once everything is loaded?
  • Avatar of ROFLBURGER
  • [QUOTE=garry;24725360]No errors in the console? Do any other HTML controls work for you? Like the F1 help screen?[/QUOTE] I should try the F1 menu [QUOTE=garry;24728769]Does it take 30 seconds for this to load: [url]http://toybox.garrysmod.com/ingame/[/url][/QUOTE] No it takes 4 seconds [editline]03:07PM[/editline] The F1 help menu works... is it my firewall? [editline]03:36PM[/editline] Nope. Checked my firewall. Anything to do with steam and HL2 are allowed
  • My cloudscript is not loading as well and i cant see the gmod school. Infact nothing that uses html is working at all.
  • Avatar of Suttles
  • [QUOTE=Siemz;24792392]i re-installed whole steam lol xD and it worked :D[/QUOTE] You could just reinstall garrys mod. Not steam. :sigh:
  • Avatar of ROFLBURGER
  • I reinstalled garrysmod, didn't fix te probelm though. You could of just removed the garrysmod folder