• GM_mount2 Broken?
    4 replies, posted
  • Avatar of DesumThePanda
  • It had a update when I tried to start it, and then I was going to a singleplayer map in the "Other" section, and instead of the usual 52 I had, I had 11. Then I go to my L4D2 Section ingame and I have to reload spawn icons and when I spawn the props they appear as Errors. I check my mount section and I cant mount L4D2. Did the update break gm_mount2? By "It" I mean garrysmod
  • Avatar of Prof. Jockey
  • [QUOTE=DesumThePanda;23164828]It had a update when I tried to start it, and then I was going to a singleplayer map in the "Other" section, and instead of the usual 52 I had, I had 11. Then I go to my L4D2 Section ingame and I have to reload spawn icons and when I spawn the props they appear as Errors. I check my mount section and I cant mount L4D2. Did the update break gm_mount2? By "It" I mean garrysmod[/QUOTE] Same thing happened to me...
  • [url]http://code.google.com/p/chrisaster/source/browse/trunk/pl_menuenv/[/url] Download pl_menuenv.dll and pl_menuenv.vdf from the Release directory and place them both in garrysmod/addons. [editline]03:36AM[/editline] Alternative download: [url]http://dl.dropbox.com/u/7745323/pl_menuenv.zip[/url]
  • Avatar of FunnyStarRunner
  • [QUOTE=Chrisaster;23166919][url]http://code.google.com/p/chrisaster/source/browse/trunk/pl_menuenv/[/url] Download pl_menuenv.dll and pl_menuenv.vdf from the Release directory and place them both in garrysmod/addons. [editline]03:36AM[/editline] Alternative download: [url]http://dl.dropbox.com/u/7745323/pl_menuenv.zip[/url][/QUOTE] Even that doesn't seem to work anymore. gm_mount2's f*cked up for now.